Sähkö­asennus ja huollot Joensuun sekä Liperin seudulla

Sähkö­asennus ja huollot Joensuun sekä Liperin seudulla

Sähkö­asennustyöt uudis- ja remontti­kohteisiin ammatti­taidolla

Joensuun ja Liperin seudulla toimiva Sähkötyöt Manu Service Oy toteuttaa sähkö­asennustyöt uudis- ja remontti­kohteisiin ammatti­taidolla sekä 20 vuoden kokemuksella. Olipa tarpeen sitten pieni tai isompikin sähköasennus, me hoidamme homman varmalla otteella ja loppu­tuloksen laadusta tinkimättä. Palvelemme mielellämme sekä yksityisiä kotitalouksia että yrityksiä.

Saat meiltä käytännössä kaikki sähköön liittyvät asennus- ja huoltotyöt sekä kotiin että yrityksesi liiketiloihin. Myös erilaiset kaapeloinnit sekä esimerkiksi ilmastointi­koneisiin liittyvät työt kuuluvat olennaisena osana palvelu­valikoimaamme.

Ota yhteyttä

Laadukas työ

Kaikki sähkö­asennustyöt teemme aina laadusta tinkimättä. Käytämme ainoastaan tarvikkeita, joille on myönnetty takuu valmistajan toimesta.

Sähkö­asennustyöt on teetettävä ammattilaisella, sillä väärät kytkennät ja huonosti tehdyt asennukset aiheuttavat pahimmillaan hengenvaaran. Kun sähkö­asennustöistä vastaa kokenut ammattilainen, voit luottaa siihen, että kaikki tehdään asian­mukaisesti sekä laatuun, kestävyyteen että turvallisuuteen panostaen.

Toteutamme työt aina asiakkaan kanssa sovittuja asioita noudattaen: pidämme kiinni budjetista sekä aikataulusta. Mikäli yllättäviä viivästyksiä tulee vastaan asennustyötä tehdessä, kerromme niistä aina välittömästi asiakkaalle, jotta voimme sopia miten asian kanssa edetä – yhteyden­pitomme asiakkaan suuntaan on siis aina läpinäkyvää.