Sähkö­asennus ja huollot Joensuun sekä Liperin seudulla

Joensuun ja Liperin seudulla toimiva Sähkötyöt Manu Service Oy toteuttaa sähkö­asennustyöt uudis- ja remontti­kohteisiin ammatti­taidolla sekä 20 vuoden mukanaan tuomalla kokemuksella. Olipa tarpeen sitten pieni tai isompikin sähköasennus, me hoidamme homman varmalla otteella ja loppu­tuloksen laadusta tinkimättä. Palvelemme mielellämme sekä yksityisiä kotitalouksia että yrityksiä.

Saat meiltä käytännössä kaikki sähköön liittyvät asennus- ja huoltotyöt, niin pienet kuin isotkin – sekä kotiin että yrityksesi liiketiloihin. Myös erilaiset kaapeloinnit sekä esimerkiksi ilmastointi­koneisiin liittyvät työt kuuluvat olennaisena osana palvelu­valikoimaamme.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous sähkö­asennuksesta!

Laadukas työ

Kaikki sähkö­asennustyöt teemme työn tai lopputuloksen laadusta tinkimättä, ja luonnollisesti myönnämme kaikille tekemillemme töille takuun. Käytämme myös pelkästään sellaisia tarvikkeita, joille on myönnetty takuu valmistajan toimesta.

Sähkö­asennustyöt on teetettävä ammattilaisella, sillä väärät kytkennät ja huonosti tehdyt asennukset aiheuttavat pahimmillaan todellisen hengenvaaran uhan. Kun sähkö­asennustöistä vastaa kokenut ammattilainen, voit luottaa siihen, että kaikki tehdään asian­mukaisesti sekä laatuun, kestävyyteen ja turvallisuuteen panostaen. Toteutamme muutenkin työt aina asiakkaan kanssa sovittuja asioita noudattaen: pidämme kiinni muun muassa budjetista ja aikataulusta. Mikäli yllättäviä viivästyksiä tulee syystä tai toisesta vastaan asennustyötä tehdessä, kerromme niistä aina välittömästi asiakkaalle, jotta voimme sopia miten asian kanssa edetä – yhteyden­pitomme asiakkaan suuntaan on siis aina läpinäkyvää.